- Autor: Vilda
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule | 30 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 360 |
Vepřové libové průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 4442 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.