TOPlist


Hovězí líčka na červeném víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: ilona
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí líčka600
Mrkev500
Celer bulva400
Petržel - kořen250
Cibule200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Víno červené300

Energetická hodnota celkem: 7703 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 191 SAFA (g): 6 Cukry (g): 84 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1926 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 47.8 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

bobkový list,tymián,majoránka,petrželka,sůl,pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma