TOPlist
Sledujte nás:

Holandský řízek

Zpět
  • Autor: Petrusa86
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5671 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 103, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 45, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1418 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mleté vepřové maso dáme do mísy a zalijeme cca 100 ml studené vody. Poté řádně promícháme, aby se nám maso s vodou dobře spojilo. Přidáme nastrouhaný Gouda sýr (lze použít i tučný Eidam), nasekanou plocholistou petrželovou nať a trošku osolíme, opepříme. Vše opět dobře propracujeme a mokrou rukou tvarujeme karbanátky (placičky), které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dozlatova z obou stran.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři