- Autor: Mary.cz
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dušená šunka FITNESS ( Schneider ) | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 40 |
Solamyl | 3 |
Zelí bílé kysané | 70 |
Vejce celá průměr | 20 |
Brambory zimní | 90 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1479 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme mouku, škrob, vejce a vypracujeme řidší těsto - správné konzistence docílíme přidáním vody - pomocí struhadla na halušky zavaříme nočky do vroucí vody. Po ouvaření scedíme, propláchneme. Šunku nakrájenou na jemné nudličky prohřejeme na pánvi, přidáme kysané zelí, hotové nočky a vše promícháme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.