TOPlist


Vepřové v kedlubnách

  • Uživatelský recept
  • Autor: mortyssa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec400
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Cibule100
Kedlubna200

Energetická hodnota celkem: 4743 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 27 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Maso podusíme na cibuli do poloměkka,přidáme nakrájenou kedlubnu a dusíme do měkka. Dochutíme solí případně bílým pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma