- Autor: Kamilka84
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 125 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Máslo čerstvé | 60 |
Vejce celá průměr | 110 |
Rozinky | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Kypřící prášek do pečiva | 4 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Energetická hodnota celkem: 12821 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 140,
Sacharidy (g): 393,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 201,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 855 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 26.2, SAFA (g): 6, Cukry (g): 13.4, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.