TOPlist


Vepřové maso v mrkvi

  • Uživatelský recept
  • Autor: Janka53
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová400
Mrkev300
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule150
Smetana na vaření 10%50

Energetická hodnota celkem: 3401 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 10 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 11.8 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín.

Postup přípravy

Vepřové maso pokrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Maso restujeme, osolíme, opepříme. Zalijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubém struhadle a dusíme ještě 10 minut. Pak nalijeme smetanu na vaření a můžeme ještě dochutit kořením.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma