- Autor: lenkasnaselova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 14 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Vepřová kýta na řízky | 800 |
Houby čerstvé průměr | 30 |
Hotová jíška (Knorr) | 8 |
Energetická hodnota celkem: 7824 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1304 kJ
Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na sádle osmahnem cibuli,Plátky kýty si okořeníme a zprudka opečeme na cibuli a zalijeme vodou,přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme dusit až je maso měkké.Potom přidáme houbovou směs s kečupem a hotovou zásmažku Knnor.Necháme ještě povařit a podáváme střeba s bramboráčky nebo těstovinami.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.