TOPlist


Kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: AnnaBar
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno s kůží1400
Cibule200
Smetana zakysaná 12%300
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)250

Energetická hodnota celkem: 13420 kJ

Bílkoviny (g): 268, Tuky (g): 221, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 108 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2237 kJ

Bílkoviny (g): 44.7, Tuky (g): 36.8, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 18 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, paprika

Postup přípravy

Osmahneme cibulku, na ní maso, zalijeme vývarem a dusíme hodinu. nakonec přimícháme zakysanou smetanu spolu s lžící zahušťovadla. Tadá.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma