TOPlist
Sledujte nás:

králík na zelenině

Zpět
  • Autor: JarZa
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, tymián, může být i jiné koření

Energetická hodnota celkem: 7638 kJ

Bílkoviny (g): 244, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 25, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1910 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

na rozpáleném tuku (olej, slanina) zprudka opečeme porce králíka. Pak přidáme nakrájenou zeleninu (rajče, papriku, mrkev, cibuli, třeba i česnek), masox, podlejeme a zakryté dáme péci (150°C) asi 60 minut. Pak zkontrolujeme výsledek a odkryté necháme dopéci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři