- Autor: kotalovae
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Vepřová kotleta | 415 |
Mrkev | 200 |
Hrášek sterilovaný průměr | 265 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 350 |
Energetická hodnota celkem: 8445 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 246,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2111 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 61.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.