- Autor: abyne
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Pstruh | 100 | 
| Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 170 | 
| Olomoucké tvarůžky 1% | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 1030 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 38, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 9,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Pstruha upečeme na pečícím papíře, okořeníme podle chuti. Poté vykostíme. Na páře uděláme zeleninu a poté ji chvilku zapečeme s nakrájeným tvarůžkem (2 kolečka).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









