- Autor: btkout
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Hovězí plátky zapečené v troubě, zalité lečem. Hranolky
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Rajčata | 50 |
Cibule | 100 |
Paprika červená | 100 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, mletá červená sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 5183 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1296 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Hovězí plátky osolit., opepřit, opaprikovat, pak prudce osmahnout na pánvi (zatáhnout), dát do pekáče, zalijeme olejem z pávne a lečem a dopečeme cca 40 min..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.