- Autor: Bronilide
- Doba přípravy (min.): 80
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón kuřecí (Knorr) | 250 |
Vepřová kýta | 400 |
Mrkev | 260 |
Cibule | 50 |
Máslo Jihočeské - Madeta | 15 |
Mouka hladká (Babiččina volba) | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 3816 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1272 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.