- Autor: bajtkova lenka
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Cibule | 66 |
Hovězí mleté průměr | 247 |
Paprika bílá | 59 |
Rajský protlak | 86 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 409 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 12 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli, sladká paprika, sušený česnek, tymián
Energetická hodnota celkem: 4971 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1657 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 9.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.