- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 240
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 55 |
Vepřová plec | 1200 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Brambory (syrové) | 684 |
Cibule | 248 |
Kedlubna | 384 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín celý, lžíce sádla, 6 středních až velkých brambor, 3 větší cibule, 1 velká kedlubna, plec z přeštíka
Energetická hodnota celkem: 14013 kJ
Bílkoviny (g): 252,
Tuky (g): 186,
Sacharidy (g): 173,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2336 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 14, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Opéci v hrnci na sádle (nedávat 9, zkusit nižší teplotu) Péci při 140 stupních 2,5 hodiny, po hodině otočit Zeleninu v páře asi 30 min, osolit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.