TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová plec z přeštíka s brambory a zeleninou v páře

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, kmín celý, lžíce sádla, 6 středních až velkých brambor, 3 větší cibule, 1 velká kedlubna, plec z přeštíka

Energetická hodnota celkem: 14013 kJ

Bílkoviny (g): 252, Tuky (g): 186, Sacharidy (g): 173, SAFA (g): 84, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2336 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 14, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Opéci v hrnci na sádle (nedávat 9, zkusit nižší teplotu) Péci při 140 stupních 2,5 hodiny, po hodině otočit Zeleninu v páře asi 30 min, osolit

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři