TOPlist
Sledujte nás:

Dušené maso na červeném vině

Zpět
  • Autor: Bronilide
  • Doba přípravy (min.): 240
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, červené víno

Energetická hodnota celkem: 3690 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 18, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 738 kJ

Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2.4

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři