- Autor: Bronilide
- Doba přípravy (min.): 240
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí kýta | 500 |
Mrkev | 40 |
Petržel - kořen | 20 |
Cibule | 50 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Bujón hovězí (Knorr) | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, červené víno
Energetická hodnota celkem: 3690 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 738 kJ
Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.