- Autor: hanumart
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (uvařená) | 200 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Vepřová plec | 500 |
Hlíva ústřičná | 120 |
Energetická hodnota celkem: 5402 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1080 kJ
Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.