TOPlist


Treska v sýrovém překvapení

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska130
Mouka pšeničná hladká3
Mrkev50
Cuketa50
Kedlubna100
Madeland light 30%25
Olej olivový5
Brambory rané100
Petržel - nať10

Energetická hodnota celkem: 1536 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, zázvor Recept je čerpán z kuchařky Ivy Málkové a Jaroslavy Štochlové Hubneme s rozumem v praxi.

Postup přípravy

Tresku osolíme, okořeníme zázvorem a pokapeme citronem, lehce pomoučíme a opečeme krátce na pánvi. Mrkev a kedlubnu oloupeme a nakrájíme, stejně tak neoloupanou cuketu a zeleninu krátce povaříme. Na opečené kousky tresky poklademe zeleninu, přidáme plátky Madelandu a zapečeme. Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme sekanou petrželovou natí. Dobrou chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma