- Autor: aleachim
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Parmezán 25% | 10 |
| Šunka schwarzwaldská | 20 |
| Kukuřice sterilovaná průměr | 40 |
| Rajčata Cherry | 100 |
| Spagetti Panzani | 50 |
| Česnek | 5 |
| Olej olivový | 5 |
| Avokádo | 70 |
Dochucovadla:
Bazalka - čerstvá, sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2088 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Dáme si uvařit špagety dle návodu ( či jakékoli jiné těstoviny) mezitím si připravíme avokádový dipp. Do mixéru vložíme polovinu zralého avokáda ( cca 70 g), stroužek česneku, lístky bazalky, zakápneme ol. olejem a citronovou šťávou a rozmixujeme. Po rozmixování dochutíme solí a pepřem. Cherry rajčata nakrájíme na půlku a smícháme se sterilovanou kukuřicí. Po scezení špaget, vše zamícháme dipp i zeleninu. Podáváme ozdobené hoblinkami parmezánu a můžeme přidat i Schwarzwaldskou šunku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






