- Autor: camillo
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 510 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
Cibule | 250 |
Eidam 45 % průměr | 100 |
Uzený bok | 60 |
Bujón suchý stav | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Energetická hodnota celkem: 8869 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 156,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2217 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 20.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.