- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vločky ovesné | 200 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 70 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 50 |
| Kypřící prášek do pečiva | 13 |
| Jablka | 120 |
| Nektarinky | 120 |
| Vlašské ořechy | 30 |
| Rozinky | 30 |
| Med | 15 |
| Máslo čerstvé | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7788 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 287,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 108,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 339 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






