- Autor: narciska
- Doba přípravy (min.): 2
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 120 |
olej řepkový | 5 |
Cibule | 15 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 20 |
Petržel - kořen | 20 |
Rajčata | 100 |
Víno červené | 25 |
Těstoviny (uvařené) | 100 |
Dochucovadla:
tymián, rozmarýn, bobkový list, hřebíček
Energetická hodnota celkem: 1755 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
llll
Komentáře je možné psát až po přihlášení.