- Autor: Letuska
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka nakládačka | 130 |
Cibule | 34 |
Vejce celá průměr | 115 |
Balkánský sýr | 50 |
Rajčata | 148 |
Paprika červená | 66 |
Smetana zakysaná 15% | 35 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 1745 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 873 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
vejce uvařit na tvrdo, zeleninu na kousky ochutit solí pepřem a lžíci kysané smetany, podáváme s celozrnnými knackebroty
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.