- Autor: etrilles
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 60 |
Paprika červená | 60 |
Olej olivový | 20 |
Parmezán 25% | 60 |
Dýně | 240 |
Dochucovadla:
rozmarýn čerstvý(sušený,česnek,petrželka,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2044 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1022 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
dužinu dýně ( butternut,hokaido) nakrájet na hranolky, očištěné papriky na silnější proužky, cuketku na půlkolečka, promíchat s olejem,česnekem,rozmarýnem a čili, osolit, opepřit, vložit do pekáčku, zasypat parmazánem a péci na 180 st. spodní/horní pečení v troubě dozlatova. Sypat petrželkou. Vhodné jako samostatný pokrm nebo příloha k masu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.