- Autor: MagdaStep
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 100 |
Mrkev | 60 |
Vejce celá průměr | 165 |
Česnek | 28 |
Cibule | 120 |
Kapusta hlávková | 570 |
Hovězí maso zadní průměr | 470 |
Vepřová kýta | 650 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, špetka muškátového oříšku
Energetická hodnota celkem: 10454 kJ
Bílkoviny (g): 277,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.