- Autor: mamirena
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 400 |
Celer bulva | 150 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 250 |
Petržel - kořen | 250 |
Slanina anglická | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5181 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2591 kJ
Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 11, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.