TOPlist


Adžapsandal

  • Uživatelský recept
  • Autor: HelaN
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lilek400
Paprika zelená170
Cibule180
Česnek20
Mrkev130
Rajčata 270
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15

Energetická hodnota celkem: 2014 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 2 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 1 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kořenící směs Adžika sůl

Postup přípravy

Plátky lilku posolíme, necháme 2 hod odstát, pak slijeme vodu. Lilek nasucho osmahneme na pánvi. Na druhé pánvi orestujeme na oleji (12 g) nakrájenou cibuli a přidáme ostatní zeleninu bez rajčat, ochutíme Adžikou. Na dno zapékací misky, kterou jsme vymazali olejem (3g), klademe osmahlé lilky, navrstvíme podušenou zeleninu a navrch poklademe na plátky nakrájenými rajčaty. Osolíme, pečeme 30 minut při 180 stupních. Podáváme s pečivem nebo rýží.

Fotografie







Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma