- Autor: svataj
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny (v suchém stavu) | 600 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
| Cibulka jarní | 40 | 
| Pór | 120 | 
| Hlíva ústřičná | 250 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 350 | 
| Smetana na vaření 12% | 250 | 
| Česnek | 7 | 
| Parmezán 25% | 20 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 13623 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 179, 
                                                        Tuky (g): 71, 
                                                        Sacharidy (g): 472,
                                                        SAFA (g): 30,
                                                        Cukry (g): 41,
                                                        Vláknina (g): 24,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2271 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 78.7, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
na cibuli porek, hlívu a tuňáka z konzervy, osolit, opepřit, zalít smetanou, přidat česnek a bazalku, nakonec trochu parmezanu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









