TOPlist


Brokolicové karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: babika
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brokolice500
Eidámek- sýr 30 %100
Vejce celá průměr55
Mouka špaldová celozrnná30
Česnek10
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek)20

Energetická hodnota celkem: 2644 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 12 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ

Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 12.8 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,česnek, pepř

Postup přípravy

1. Brokolici uvaříme ve vodě, do které jsme přidali kostku zeleninového bujónu. Když máme brokolici měkkou, scedíme ji a vidličkou v misce rozdrtíme na kaši. 2. Přidáme prolisovaný česnek, 2 lžíce špaldové mouky, vajíčko, semínka a důkladně vymícháme. Na závěr přidáváme nastrouhaný tvrdý sýr a znovu důkladně promícháme. Ochutíme pepřem a solí. 3. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které ukládáme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při teplotě 180 stupňů do zlata.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma