TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brokolicové karbanátky

Zpět
  • Autor: babika
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,česnek, pepř

Energetická hodnota celkem: 2644 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 12, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ

Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

1. Brokolici uvaříme ve vodě, do které jsme přidali kostku zeleninového bujónu. Když máme brokolici měkkou, scedíme ji a vidličkou v misce rozdrtíme na kaši. 2. Přidáme prolisovaný česnek, 2 lžíce špaldové mouky, vajíčko, semínka a důkladně vymícháme. Na závěr přidáváme nastrouhaný tvrdý sýr a znovu důkladně promícháme. Ochutíme pepřem a solí. 3. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které ukládáme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při teplotě 180 stupňů do zlata.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři