- Autor: painpolka
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory zimní | 500 | 
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Moravské uzené | 120 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
| Bryndza 50% | 250 | 
| Cibulka jarní | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 7683 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 105, 
                                                        Tuky (g): 81, 
                                                        Sacharidy (g): 171,
                                                        SAFA (g): 46,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 6
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3842 kJ
Bílkoviny (g): 52.5, Tuky (g): 40.5, Sacharidy (g): 85.5, SAFA (g): 23, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






