- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Treska | 400 |
| Máslo čerstvé | 36 |
| Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 98 |
| Fazolové lusky mražené | 450 |
| Cibule | 27 |
| Česnek | 9 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, bylinkové máslo, koření na ryby, pepř, chilli drcené
Energetická hodnota celkem: 4222 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2111 kJ
Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






