TOPlist
Sledujte nás:

Burgundske hovezi

Zpět

Priprava v rimskem hrnci

Ingredience

Dochucovadla:

pepr, sul, tymian, rozmaryn

Energetická hodnota celkem: 9914 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 223, SAFA (g): 45, Cukry (g): 81, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1239 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 27.9, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 10.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibuli orestujeme na olivovem oleji, opeceme maso lehce obalene v mouce, aby se zatahlo. Vse dame do rimskeho hrnce, pridame cesnek, brusinky a podlijeme vinem. Dusime v troube 3 hodiny na 200 stupnu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři