- Autor: sduranova
- Porce: 8.00
Priprava v rimskem hrnci
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 1000 |
Brusinkovy kompot | 150 |
Česnek | 50 |
Cibule | 300 |
Olivovy olej Extra Virgin | 20 |
Víno červené | 500 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 50 |
Dochucovadla:
pepr, sul, tymian, rozmaryn
Energetická hodnota celkem: 9914 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 223,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1239 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 27.9, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 10.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli orestujeme na olivovem oleji, opeceme maso lehce obalene v mouce, aby se zatahlo. Vse dame do rimskeho hrnce, pridame cesnek, brusinky a podlijeme vinem. Dusime v troube 3 hodiny na 200 stupnu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.