- Autor: matbe
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 500 |
Eidam 30% | 150 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 278 |
Celer bulva | 197 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 8475 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ
Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
všechny ingredience smíchat - mleté maso (mix hovězí a vepřové - max 20% tuku), strouhaný sýr, strouhanou mrkev a celer, strouhanou cibuli a 1 vejce. VYmodelovat karbanátky a péct v troubě na pečícím papíru.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.