- Autor: matbe
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 24.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřové mleté průměr | 500 | 
| Eidam 30% | 150 | 
| Cibule | 50 | 
| Mrkev | 278 | 
| Celer bulva | 197 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 8475 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 141, 
                                                        Tuky (g): 135, 
                                                        Sacharidy (g): 53,
                                                        SAFA (g): 66,
                                                        Cukry (g): 32,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ
Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
všechny ingredience smíchat - mleté maso (mix hovězí a vepřové - max 20% tuku), strouhaný sýr, strouhanou mrkev a celer, strouhanou cibuli a 1 vejce. VYmodelovat karbanátky a péct v troubě na pečícím papíru.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









