- Autor: matbe
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 22.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřové mleté průměr | 500 |
| Brokolice | 502 |
| Cibule | 50 |
| Eidam 30% | 150 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Hořčice kremžská průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 8483 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 386 kJ
Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
smícháme všechny ingredience - mleté maso (mix vepřové a hovězí, max. 20% tuku), převařenou nakrájenou brokolici, nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhaný sýr. Přidáme vejce a hořčici (plnotučnou i kremžskou - vždy po lžíci). Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které pečeme na pečícím papíru v troubě.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






