- Autor: libusesp
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory (syrové) | 550 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Celer bulva | 50 |
| Okurky sterilované průměr | 50 |
| Paprika sterilovaná | 50 |
| Mrkev mladá sterilovaná průměr | 50 |
| Majonéza light (Spak) | 30 |
| Jogurt bílý polotučný průměr | 120 |
| Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 3269 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 127,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 21.2, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






