- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Mouka špaldová celozrnná | 25 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 2461 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1231 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh, vajíčko, sýr, mouku zpracujeme v těsto.rochu přisolíme. Vyválíme na pomoučněném vále, pečeme bez tuku na pečícím papíře (já v remosce) do zlatova. Lze jíst jako přílohu ke špenátu apod., nebo obložit jako minipizzy a zapéct, nebo nasladko s jogurtem, medem a ořechy atd. ale fantazie vyjde to na 8-10 kousku dle velikosti hrnku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.