- Autor: perinza7
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 200 | 
| Cibule | 30 | 
| Mrkev | 244 | 
| Petržel - nať | 50 | 
| tymián | 50 | 
| Víno červené | 200 | 
| Sůl | 10 | 
| pepř | 10 | 
| Olej olivový | 2 | 
| Slanina anglická | 20 | 
| Mouka pšeničná bílá | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 2752 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 49, 
                                                        Tuky (g): 19, 
                                                        Sacharidy (g): 71,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 22,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









