- Autor: baruskaschejbalova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 700 |
Cibule šalotka | 15 |
Pór | 150 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 80 |
Máslo čerstvé | 15 |
Olej olivový | 8 |
hovězí vývar čistý | 500 |
Víno bílé sladké | 200 |
Smetana ke šlehání 33% | 130 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 15 |
Hořčice klasická (Spak) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 9412 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1882 kJ
Bílkoviny (g): 30.4, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 25.6, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.