TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstovinový salát s tofu a zeleninou

Zpět
  • Autor: LudmilaDlabova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl , pepř

Energetická hodnota celkem: 10251 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 388, SAFA (g): 11, Cukry (g): 69, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1709 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 64.7, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvaříme těstoviny dle návodu. Mezi tím připravíme ingredience. Tofu nakrájíme na kostičky, cibulku oloupeme a nakrájíme na drobno, česnek oloupeme a papriku nakrájíme na kousky asi dvoucentimetrové. Celé jídlo děláme na části , je to lepší. Na pánvi osmažíme cibuli do zlatova na většině oleje. Přidáme tofu které opečeme , následuje špenát a prolisovaný česnek. Na druhé pánvi mezi tím na troše oleje opečeme zprudka papriku . Tu poté přidáme do základní směsi, pod kterou snížíme plamen a jen udržujeme teplotu. Ve volné pánvi po paprice ještě necháme osmažit kukuřici.. Tu přidáme do základu. Osolíme , opepříme. V mléce rozpustíme škrob. Vše nalijeme do pánve a necháme probublat. Pokud je směs příliš hustá můžeme naředit vodou dle potřeby. Nakonec vmícháme těstoviny a můžeme podávat, je jedno zda teplé či studené .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři