- Autor: gugak
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 1000 |
Hovězí mleté průměr | 500 |
Cibule | 420 |
Hrášek sterilovaný průměr | 280 |
Vejce celá průměr | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10824 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 249,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 108 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařené brambory nakrájíme na plátky, osmažíme cibuli a mleté hovězí, přidáme sterilizovaný hrášek. Vše postupně vrstvíme do pekáče a zalijeme vejci. Pečeme do křupava
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.