TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čokoládovo-pomerančový cizrnový koláč

Zpět
  • Autor: PoisonAudrey
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 12215 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 356, SAFA (g): 72, Cukry (g): 251, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1527 kJ

Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 44.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 31.4, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Oddělíme žloutky a bílky. Pomeranč vymačkáme a kůru nastrouháme. Rozmixujeme spolu cizrnu (bez nálevu), třtinový cukr (ideálně s melasou), kokosový olej, pomerančovou šťávu a 1/4 hrnku vody. Poté přimícháme žloutky, větší část kakaa (asi 3PL si necháme na polevu), sníh z bílků a nastrouhanou kůru z pomeranče. Pečeme asi 40-50 minut na 180°C v nepřilnavé formě s průměrem asi 20cm. Na polevu rozmixujeme banány s avokádem a 3PL kakaa, potřeme hotový koláč a necháme 2 hodiny odležet v chladu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři