TOPlist


Plněná paprika s čočkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou150
Paprika zelená300
Bílek50
Čočka velkozrnná (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 3200 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 20 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1067 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 6.7 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, jakákoli oblíbená kořenicí směs

Postup přípravy

Čočku uvaříme téměř do měkka s oblíbeným kořením (já použila gyros), vychlazenou vmícháme spolu s vaječným bílkem do mletého masa, osolíme. Z paprik odstraníme semena a naplníme je masovo-čočkovou směsí. Narovnáme na papír do zapékací nádoby a upečeme v troubě - stačí 30 - 40 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma