- Autor: Kucirkova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí hrudí | 460 |
Cibule | 90 |
Paprika žlutá | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Smetana ke šlehání light průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6499 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2166 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 39.3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 20.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.