TOPlist


Kuřecí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: ballini
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Pohanka (v suchém stavu)200
Vejce celá průměr60
Strouhanka70
Cibule100
Česnek20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50

Energetická hodnota celkem: 7703 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 198 SAFA (g): 10 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1926 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 49.5 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

vegeta, pepř, sůl.

Postup přípravy

kuřecí prsa bez kůže 300 g nasekat na drobno, přidat uvařenou neloupanou pohanku 200g, 1 vejce, 70 g strouhanky, cibule 100g, česnek 20g, osmažíme na trošce oleje nebo pečeme v troubě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma