- Autor: jkuceraaa
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer bulva | 1800 |
| Cibule | 150 |
| Česnek | 20 |
| Víno bílé suché | 200 |
| Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 2000 |
| Olej olivový | 60 |
| Sůl | 5 |
| Smetana zakysaná 12% | 125 |
Energetická hodnota celkem: 9323 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 283,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 137,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 18
Energetická hodnota na 1 porci: 717 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






