TOPlist


Krůtí maso na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí stehno bez kůže (syrové bez kosti)900
Jihočeské máslo nedělní 77%25
Víno bílé suché200

Energetická hodnota celkem: 6410 kJ

Bílkoviny (g): 180, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 38 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1068 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, provensálské koření

Postup přípravy

Maso osolíme, posypeme provensálským kořením a potřeme rozpuštěným máslem. Vložíme do pekáčku a necháme chvíli odležet - klidně přes noc. Podlijeme vínem, přiklopíme a zvolna pečeme do změknutí masa. Podle potřeby podléváme vodou nebo vínem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma