TOPlist


jablkovo-řepný salát s jogurtem

  • Uživatelský recept
  • Autor: petrita
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa sterilovaná500
Jablko315
Rozinky73
Vlašské ořechy (nesolené)28
Citronová šťáva10
Bio jogurt bílý Via Natur (Olma)150

Energetická hodnota celkem: 3755 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 143 SAFA (g): 7 Cukry (g): 122 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 20.3 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Jablka oloupeme a společně s řepou nastrouháme. Přidáme jogurt, rozinky, vlašské ořechy a šťávu z citrónu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma