TOPlist


Ražničí

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kančí průměr (syrové)550
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)570
Vepřová krkovice (syrová)470
Cibule230
Paprika červená100
Sádlo vepřové škvařené40
Klobása moravská100

Energetická hodnota celkem: 12898 kJ

Bílkoviny (g): 358, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 75 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1612 kJ

Bílkoviny (g): 44.8, Tuky (g): 20.6, Sacharidy (g): 3.1 SAFA (g): 9.4 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma